Heb je regelmatig last van stress. Overweeg dan je gevoelens en ervaringen te delen. Een studie van de Townsend university geeft dit aan. Wanneer je stressgevoelens deelt met iemand die ook deze gevoelens heeft zorgt dat voor ontspanning en een relaxter gevoel.

De universiteit heeft een test gedaan met 50 vrouwelijke studenten. Deze studenten volgden een cursus ‘spreken in het openbaar’.
Uit de resultaten en het niveau van het stresshormoon cortisol hebben ze kunnen afleiden dat het stressniveau daalt wanneer de stress werd gedeeld met een medestudent.

De resultaten van dit onderzoek sluiten perfect op de motivatie om deze site op starten.


Advertentie

Moe, lusteloos, angst en paniek? Stress, overspannen, burn-out? Uw herstel begint hier!

BoFit biedt snel deskundige hulp bij burn-out en stress gerelateerde klachten, zoals slecht slapen, veel piekeren, hartkloppingen, hyperventilatie en een slechte concentratie.

Beweging en coaching in de natuur

Onze ervaren coaches werken volgens de effectieve BoFit-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met cognitieve en mentale coaching in de natuur. In vier opeenvolgende stappen werkt u eerst aan uw fysieke, mentale en emotionele herstel en daarna bouwt u uw eigen kracht op. De BoFit-methode is wetenschappelijk onderbouwd.

Resultaat van het BoFit-hersteltraject:

  • Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.
  • Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.
  • Gerichte buikademhaling en een ontspannen lichaamshouding
  • De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.
Meer informatie >

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here