Uit de gegevens van Google Trends blijkt dat er nog nooit zoveel is gezocht naar het woord ‘stress’ op Google dan in het afgelopen kwartaal. In vergelijking met 2013 is er in het eerste kwartaal 14% meer op stress gezocht en vergeleken met het eerste kwartaal van 2012 is er zelf een groei van meer dan 25%. Stress lijkt een steeds groter probleem te worden in Nederland. Ziekteverzuimcijfers laten zien dat stress een groter onderdeel aan het worden is van langdurige uitval van werknemers.

Het toenemende gebruik van tablets en smartphones zal de druk steeds meer te verhogen. Door de constante informatiestromen worden de hersenen overbelast en de bijbehorende symptomen kunnen een grote impact hebben op iemands leven. Stress is één van de grootste problemen aan het worden in de gezondheidszorg. Het is daarom ook belangrijk dat bedrijven preventieve maatregelen gaan nemen om stress en burnouts te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk om het bewustzijn te verhogen zodat er eerder maatregelen genomen worden en medewerkers het herkennen wanneer ze overspannen zijn. Eindeloze zoektochten naar fysieke klachten kunnen hiermee voorkomen worden.

googleTrend

Zoekvolume naar ‘stress’ in Nederland. Google Trends

Moe, lusteloos, angst en paniek? Stress, overspannen, burn-out? Uw herstel begint hier!

BoFit biedt snel deskundige hulp bij burn-out en stress gerelateerde klachten, zoals slecht slapen, veel piekeren, hartkloppingen, hyperventilatie en een slechte concentratie.

Beweging en coaching in de natuur

Onze ervaren coaches werken volgens de effectieve BoFit-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met cognitieve en mentale coaching in de natuur. In vier opeenvolgende stappen werkt u eerst aan uw fysieke, mentale en emotionele herstel en daarna bouwt u uw eigen kracht op. De BoFit-methode is wetenschappelijk onderbouwd.

Resultaat van het BoFit-hersteltraject:

  • Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.
  • Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.
  • Gerichte buikademhaling en een ontspannen lichaamshouding
  • De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.
Meer informatie >

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here