Een duidelijk filmpje van de verstrekkende gevolgen van stress op je lichaam en geest.


Advertentie

Moe, lusteloos, angst en paniek? Stress, overspannen, burn-out? Uw herstel begint hier!

BoFit biedt snel deskundige hulp bij burn-out en stress gerelateerde klachten, zoals slecht slapen, veel piekeren, hartkloppingen, hyperventilatie en een slechte concentratie.

Beweging en coaching in de natuur

Onze ervaren coaches werken volgens de effectieve BoFit-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met cognitieve en mentale coaching in de natuur. In vier opeenvolgende stappen werkt u eerst aan uw fysieke, mentale en emotionele herstel en daarna bouwt u uw eigen kracht op. De BoFit-methode is wetenschappelijk onderbouwd.

Resultaat van het BoFit-hersteltraject:

  • Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.
  • Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.
  • Gerichte buikademhaling en een ontspannen lichaamshouding
  • De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.
Meer informatie >

1 REACTIE

  1. Stress maakt je NIET ziek! (Zie de onderzoeken van Kelly Mcgonigal en haar TedX op Youtube). Stress is gewoon stress. Bloeddruk gaat omhoog, hartfrequentie neemt toe, je ademt wat sneller, je spierspanning neemt toe. Of je het tot je voordeel gaat gebruiken (sporters) of dat het je blokkeert (faalangst) ligt opgesloten in je gedachten/overtuigingen over stress. Dié bepalen of je beter gaat presteren of dat het je letterlijk ziek maakt. Dat is aan de ene kant confronterend maar biedt aan de andere kant het speelveld om met stress te leren omgaan en te benutten in plaats van stress te verminderen.
    Wat is een leven zonder stress?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here