Een rapportage van Nieuwsuur over de enorme toename van burnouts onder jongeren.


Advertentie

Moe, lusteloos, angst en paniek? Stress, overspannen, burn-out? Uw herstel begint hier!

BoFit biedt snel deskundige hulp bij burn-out en stress gerelateerde klachten, zoals slecht slapen, veel piekeren, hartkloppingen, hyperventilatie en een slechte concentratie.

Beweging en coaching in de natuur

Onze ervaren coaches werken volgens de effectieve BoFit-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met cognitieve en mentale coaching in de natuur. In vier opeenvolgende stappen werkt u eerst aan uw fysieke, mentale en emotionele herstel en daarna bouwt u uw eigen kracht op. De BoFit-methode is wetenschappelijk onderbouwd.

Resultaat van het BoFit-hersteltraject:

  • Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.
  • Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.
  • Gerichte buikademhaling en een ontspannen lichaamshouding
  • De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.
Meer informatie >

1 REACTIE

  1. Dit was al jaren geleden te voorzien. Snel het onderwijs door en zo jong mogelijk werken. Wat hebben we dat met ons allen voortreffelijk gedaan!
    Efficiëntie, efficiëntie en vooral heel veel efficiëntie in de onderwijs. Laat de jongere toch een jongere zijn. Het wordt tijd voor een nieuw wetje van Van Houten: de leeftijd dat een jongere mag werken moet omhoog naar dertig jaar! Scheelt ook veel werkeloosheid. Dit zijn geen grappig bedoelde opmerkingen; ik heb het als docent zien gebeuren sinds halverwege de jaren negentig.
    Nederland houdt niet van zijn jongeren…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here