VoetbalGezondheidsexperts in India waarschuwen voor de schadelijke gevolgen van stress tijdens het WK voetbal. De stress tijdens de wedstrijd in combinatie met het slaaptekort door de late wedstrijden zorgen voor diverse problemen. Het aantal mensen met een hartaanval en depressiviteit neemt substantieel toe sinds tijdens grote sportevenementen.

De experts adviseren gevoelige mensen de wedstrijden niet te kijken. Wanneer ze dit toch doen raden ze aan om geen extra koffie of thee te drinken om langer wakker te blijven. Het is ook verstandig om het roken en alcohol drinken te vermijden.

Extra ontspanning is rondom de wedstrijden is ook zeer belangrijk. Zorg ervoor dat je het stressniveau in balans houdt. Neem buiten de wedstrijden extra rust om de stress te compenseren.

Wat vind jij hiervan? Zorgt het WK voor extra stress of is het juist ontspanning?

 


Advertentie

Moe, lusteloos, angst en paniek? Stress, overspannen, burn-out? Uw herstel begint hier!

BoFit biedt snel deskundige hulp bij burn-out en stress gerelateerde klachten, zoals slecht slapen, veel piekeren, hartkloppingen, hyperventilatie en een slechte concentratie.

Beweging en coaching in de natuur

Onze ervaren coaches werken volgens de effectieve BoFit-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met cognitieve en mentale coaching in de natuur. In vier opeenvolgende stappen werkt u eerst aan uw fysieke, mentale en emotionele herstel en daarna bouwt u uw eigen kracht op. De BoFit-methode is wetenschappelijk onderbouwd.

Resultaat van het BoFit-hersteltraject:

  • Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.
  • Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.
  • Gerichte buikademhaling en een ontspannen lichaamshouding
  • De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.
Meer informatie >

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here