Uit onderzoek van Securex blijkt dat 64% van de Belgische werknemers en werkgevers last heeft van stress op het werk. Een teveel aan stress veroorzaakt verschillende psychische en lichamelijke klachten. Eén op de drie ziekmeldingen heeft stress als onderliggende oorzaak. De kosten lopen op tot gemiddeld €3750,- per werknemer.

Naast het ziekteverzuim beïnvloed het de werknemers ook negatief in hun algehele functioneren. De werknemer is ook minder bereid om langer door te werken en zal sneller geneigd zijn om het bedrijf te verlaten. Volgens Securex is stress daarom een zeer grote kostenpost voor bedrijven. Preventiemaatregelen zijn dan ook zeer belangrijk en uiteindelijk zeker rendabel en dan hebben we het nog niet over de morele aspecten.


Advertentie

Moe, lusteloos, angst en paniek? Stress, overspannen, burn-out? Uw herstel begint hier!

BoFit biedt snel deskundige hulp bij burn-out en stress gerelateerde klachten, zoals slecht slapen, veel piekeren, hartkloppingen, hyperventilatie en een slechte concentratie.

Beweging en coaching in de natuur

Onze ervaren coaches werken volgens de effectieve BoFit-methode: lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met cognitieve en mentale coaching in de natuur. In vier opeenvolgende stappen werkt u eerst aan uw fysieke, mentale en emotionele herstel en daarna bouwt u uw eigen kracht op. De BoFit-methode is wetenschappelijk onderbouwd.

Resultaat van het BoFit-hersteltraject:

  • Positief zelfbeeld en een goede lichamelijke conditie.
  • Gezonde gedrevenheid en een optimale energiebalans.
  • Gerichte buikademhaling en een ontspannen lichaamshouding
  • De juiste balans tussen gevoel, verstand en lichaam om gewenste keuzes te maken.
Meer informatie >

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here